TCOG Cloud

SharePoint

De term SharePoint wordt gebruikt om te verwijzen naar producten en technologieën van Microsoft SharePoint. De producten en technologieën van SharePoint 2010 omvatten het volgende:

Microsoft SharePoint Foundation 2010 

SharePoint Foundation is de onderliggende technologie van alle SharePoint-sites. Deze technologie is gratis beschikbaar en werd in vorige versies Windows SharePoint Services genoemd. U kunt SharePoint Foundation gebruiken om snel veel typen sites te maken waar u kunt samenwerken op webpagina’s en in documenten, lijsten, kalenders en gegevens.

SharePoint Server 2010 

SharePoint Server is een serverproduct op basis van de SharePoint Foundation-technologie waarmee een consistent en bekend framework wordt geleverd voor lijsten en bibliotheken, sitebeheer en aanpassingen van sites. SharePoint Server bevat alle functies van SharePoint Foundation plus extra functies en mogelijkheden zoals Enterprise Content Management, Business Intelligence, een zoekfunctie voor ondernemingen en persoonlijke profielen via ‘Mijn sites’.

SharePoint Designer 2010 

SharePoint Designer is een gratis programma voor het ontwerpen, maken en aanpassen van websites op basis van SharePoint Foundation en SharePoint Server. Met SharePoint Designer 2010 kunt u webpagina’s met gegevens maken, krachtige workflowoplossingen bouwen en het uiterlijk van uw site ontwerpen. De sites die u maakt, kunnen variëren van kleine teamsites voor projectbeheer tot portaaloplossingen met een dashboard voor grote ondernemingen.

SharePoint Workspace 2010 

SharePoint Workspace is een bureaubladprogramma dat u kunt gebruiken om inhoud van een SharePoint-site offline te halen en met anderen samen te werken aan de gegevens terwijl u niet verbonden bent met het netwerk. Wanneer u en andere teamleden offline zijn, kunt u SharePoint-inhoud wijzigen. De wijzigingen worden uiteindelijk gesynchroniseerd met de SharePoint-site. In één oogopslag zien wat er is gewijzigd. Op de startbalk ziet u alle werkruimten waarvan u lid bent. U kunt zien in welke werkruimten momenteel mensen actief zijn en waar nieuw materiaal beschikbaar is dat u nog niet hebt gezien. Er kunnen zelfs waarschuwingen worden weergegeven voor nieuwe SharePoint-inhoud die met uw computer is gesynchroniseerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!