Retail Food

De hedendaagse consument heeft hoge verwachtingen: hij wil aankopen doen in een gastvrije omgeving met een groot productaanbod, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijke service en een efficiënt afrekenproces waardoor hij niet te lang in de rij hoeft te staan. 

Als food retailer wordt u echter geconfronteerd met de complexiteit van het aanhouden van een groot en gevarieerd productaanbod. Out-of-stock artikelen zorgen voor omzetverlies, maar u wilt ook niet te veel producten op voorraad hebben die kunnen bederven. De verschillende levenscycli van uw producten maken de inkoop- en voorraadbeheer processen erg complex. 

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Retail oplossingen

ERP als basis, met een geïntegreerde webshop, is voor veel food retailers gemeengoed geworden. Ook daarmee samenhangende processen kunnen echter eenvoudig geautomatiseerd worden, denk aan de realisatie van handige managementrapportages met een Business Intelligence oplossing of de automatisering van facturatieprocessen met een Document Management tool.

Retail ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten uniek samen.

LS Retail

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van LS Retail.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!