Retail Fashion

Met een groeiende wereldwijde markt zijn er enorme kansen voor fashion retailers, tevens zijn er ook grote uitdagingen. Als gevolg van nieuwe technologieën kijkt de consument nu nog kritischer naar merken, waardoor u als retailer meer dan ooit u best moet doen om in een betrouwbare, consistente en omnichannel merkbeleving te voorzien.

Wij bieden u een alles-in-één retail oplossing aan die al uw bedrijfsprocessen naadloos integreert. Een flexibel kassasysteem, realtime data en een omnichannel merkbeleving zijn slechts enkele mogelijkheden die wij aanbieden om u te ondersteunen bij het verhogen van uw omzet en het verlagen van uw operationele kosten.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Retail oplossingen

Wij hebben oplossingen voor retailers in de fashion branche van iedere aard en omvang, ongeacht of u kleding, schoenen, tassen of accessoires verkoopt.

Retail ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten uniek samen.

Managementinformatie

Altijd actueel inzicht in de laatste cijfers en grip op de (financiële) situatie met onze managementinformatie oplossingen.

Online Sales

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen!

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!