Retail DIY

Wilt u eenvoudig een grote verscheidenheid aan producten en diensten beheren? Uw medewerkers de tools bieden die zij nodig hebben om over de juiste informatie te beschikken om in de behoeften van uw klanten te voorzien? Op elk gewenst moment weten wat er speelt binnen de verschillende afdelingen van uw bedrijf?

Wij helpen u uw processen nauwkeurig en eenvoudig te beheren, van hoofdkantoor, winkel en kassa tot boekhouding en voorraadbeheer. U krijgt inzicht in, en volledige controle over al uw kanalen -uw fysieke doe-het-zelf zaken, webshop én loyaliteitsapp- vanuit slechts één geïntegreerde retailoplossing. Het systeem is zo gemakkelijk onder de knie te krijgen en is zo snel in gebruik dat zowel uw medewerkers als uw klanten u dankbaar zullen zijn.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze Retail oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een tool voor Product Data Management of een complete ERP oplossing die de integratie van alle verschillende bedrijfsonderdelen faciliteert, wij hebben de oplossing voor uw doe-het-zelf zaak. 

Retail ERP

De krachtigste retail oplossing, gebaseerd op de beste Microsoft Dynamics technologie.

LS Retail

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

Online Sales

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen!

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!